Drift og vedlikehold

Kvartalsvis

2 900 kr

Månedlig

9 900 kr

Ukentlig

14 900 kr

Vedlikehold av nettside - dame

Nettside administrering

Vi introduserer våre omfattende driftsavtaler for webdesign, som er skreddersydd for å garantere at nettsiden din alltid er i toppform og for å tilby deg støtten du trenger når du trenger den.

En driftsavtale med Odland Design er som å ha et dedikert webmaster-team rett ved fingertuppene. Vi forstår at som bedriftseier er tiden din verdifull, og det tekniske vedlikeholdet av et nettsted kan ofte være tidkrevende og komplekst. Derfor tar vi oss av alle de tekniske aspektene ved ditt nettsted, fra oppdateringer og sikkerhet til ytelsesoptimalisering, slik at du kan fokusere på selve driften av ditt firma med trygghet.

Våre driftsavtaler inneholder også en supporttjeneste for å hjelpe deg med eventuelle endringer du måtte ønske å gjøre på nettsiden. Enten det er å legge til nytt innhold, oppdatere designelementer, eller implementere nye funksjoner, er vårt team her for å sikre at ditt nettsted forblir tilpasningsdyktig og oppdatert i takt med dine forretningsbehov.

I tillegg er sikkerhet en av våre topprioriteter. Vi overvåker nettsiden din kontinuerlig for å sikre at den er beskyttet mot trusler og at alle data er sikret. Dette gir ikke bare deg, men også dine kunder, fred i sinnet når de samhandler med din nettpresens.

Med vår ekspertise og engasjement, er din nettside i trygge hender, og du kan konsentrere deg om det du gjør best – å drive din bedrift til suksess. Sammen bygger vi en solid digital grunnmur som støtter og forsterker din virksomhet.