Konsulent

Vi tilbyr rådgivning til bedrifter for å forbedre deres effektivitet, produktivitet, og overordnede ytelse. Strategisk planlegging, markedsføringsstrategier, effektivisering av salg, og menneskelige ressurser.

Kim Klevengen
Kim Klevengen
Assistant Store Manager - Stockfleths baristaklubb
Les mer
Odland Design har delt av sin fagkunnskap og sin entusiasme gjennom hele prosessen fra ønske, via idé, til ferdig produkt. For en liten fagforeningsklubb helt uten egne midler er det smått utenkelig å skulle ha fått til et slikt resultat uten Odland Design.
Jan Ove Hasseløsæter
Jan Ove Hasseløsæter
Daglig Leder - Nordic Proto
Les mer
Da jeg trengte en logo til mitt foretak, ble valget Odland Design. De leverte mange forslag og hele tiden åpen for revisjoner og innspill helt til jeg var fornøyd. Kjempegodt jobba og levert. Anbefales 10/10

Resultatdrevet

Fremtidsrettet

Strategisk

Mann nettside design

Konsulentoppdrag

Vi kan hjelpe deg utvikle innovative forretningsmodeller og prisstrategier til etablering av sterke partnerskap og effektive salgsinfrastrukturer.

  • Forretningsmodeller og prisstrategier: Vi hjelper deg designe forretningsmodeller som sikrer din levedyktighet og markedstilpasning.
  • Partnerskap og lokal salgsstrategi: Vi skaper strategier for å bygge sterke lokale partnerskap og utvikle salgsinfrastrukturer som forsterker din merkevare og bygger tillit i markedet.

  • Kunnskapsoverføring og samarbeid: Vi bidrar med kunnskapsoverføring til lokale team, og forsterker samarbeidet gjennom skreddersydde opplæringsprogrammer og regelmessige møtepunkter for kontinuerlig dialog og kunnskapsutveksling.

  • Strategi for regional ekspansjon: Vår tilnærming inkluderer utvikling av strategier for regional ekspansjon, med detaljert analyse av markedsdynamikker og kulturelle aspekter, og en trinnvis plan for vellykket markedsinntreden.